Betaalbare en professionele websites voor iedereen

Een website van www4everyone.be betekent maatwerk binnen uw budget en een ontwerp exact naar uw smaak. Een mooi webdesign is uiteraard essentieel, maar ook de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en goede zoekresultaten in de verschillende zoekmachines zijn van groot belang.
Wij zorgen voor de ontwikkeling van de site, domeinregistratie en hosting en indien u dat wenst ontwerpen wij ook uw eigen huisstijl en logo.

Uw website zal er correct uit zien, en ook als u zelf geen kennis hebt van informatica kunnen wij u helpen om de inhoud up to date te houden.

Tevens bezorgen wij u een jaarlijkse analyse van de bezoekers van uw website zodat u op de hoogte blijft van uw bereik.

Wat is een goede website?

Een veel gestelde vraag is: wat is een goede en wat is een slechte website?
Het antwoord is eigenlijk vrij simpel.

Elke website zou eigenlijk een goede website moeten zijn want de klant heeft deze goedgekeurd voor het live gaan. De werkelijkheid is echter anders.
Bijna alle websites missen iets en er kunnen tal van zaken zijn die een bezoeker irriteren.

Het is zeker niet onze intentie om een soort websitebijbel te gaan samenstellen maar we kunnen we wel een aantal richtlijnen meegeven.
Laten we ons eens focussen op wat wel en wat niet thuishoort op een site.

  • Houdt de tekst kort en begrijpbaar. Werk met opsommingtekens omwille van de leesbaarheid.
  • Houdt een goed overzicht over de site en maak alles zo homogeen mogelijk.
  • Bewegende beelden en filmpjes zijn mooi en “cool” maar een overvloed hiervan vertraagt de site en heeft dan uiteindelijk een negatief effect op de bezoeker.
  • Bij meerdere taalversies, tracht deze talen gescheiden te houden. Alle talen op 1 pagina kan zeer verwarrend werken.
  • Vooraleer u start met de ontwikkeling van de site, zorg ervoor dat het mogelijk is om achteraf op een eenvoudige manier aanpassingen of uitbreidingen uit te voeren.
  • Naast de opmaak van de site zijn online advertenties en promoties overtuigende factoren voor mogelijke bezoekers. Veel webdesigners hebben geen enkele kennis aangaande het generen van trafiek naar een website. En tenslotte daar draait het allemaal om!
  • En tenslotte … hoe complex de site ook mag zijn, het blijft het eerste visitekaartje van een bedrijf. De eerste indruk is vaak een lang leven beschoren.

Indien u een nieuwe site laat ontwikkelen, houdt zeker rekening met bovenvermelde punten.
Des te vollediger de voorbereiding en des te meer focus op mogelijke toekomstige aanpassingen, des te efficiënter en financieel interessanter zal het resultaat zijn.
Een website die een goede samenstelling van stijl, duidelijke leesbare teksten, uniek design, een lay out die het imago weergeeft, en beschikt over een functionele en technisch goede structuur, is een gewaardeerde website.

Indien u meer feedback of advies wilt betreffende uw nieuwe website, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dan steken we zo snel mogelijk de koppen samen om al uw ideeën te verzamelen en jullie te voorzien van de nodige informatie. En hopelijk kan dat dan een start zijn van een succesvolle samenwerking.